امروز چهارشنبه  ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
گرامیداشت نیمه شعبان در ستاد هلال‌احمر البرز

برگزاری مراسم جشن ولادت حضرت قائم (عج) در نمازخانه ستاد جمعیت هلال‌احمر استان البرز

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حاج‌آقا الهی از برگزاری مراسم جشن میلاد باسعادت حضرت ولی‌عصر (عج) و نیمه شعبان در نمازخانه ساختمان ستاد جمعیت هلال‌احمر استان البرز خبر داد.


به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال‌احمر استان البرز، مراسم جشن ولادت حضرت قائم (عج) و نیمه شعبان با حضور کارکنان، امدادگران و اعضای این جمعیت در نمازخانه ساختمان ستاد برگزار شد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین حاج‌آقا الهی، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در جمعیت هلال‌احمر استان البرز، در این مراسم با تبریک این عید بزرگ اظهار داشت: «نیمه شعبان، یادآور امید، انتظار و حرکت در مسیر عدالت و خدمت خالصانه به مردم است.»
وی با اشاره به جایگاه خدمت‌رسانی در فرهنگ انتظار افزود: «روحیه ایثار، همدلی و خدمت بی‌منت که در میان اعضای هلال‌احمر موج می‌زند، جلوه‌ای عملی از فرهنگ مهدوی و آمادگی برای ساختن جامعه‌ای سرشار از مهر و انسان‌دوستی است.»
این مراسم با قرائت دعا، مولودی‌خوانی و سخنرانی برگزار شد و فضایی معنوی و پرنشاط در میان کارکنان ایجاد کرد.


#هلال_احمر_البرز #نیمه_شعبان #حضرت_قائم #فرهنگ_مهدوی #دفتر_نمایندگی_ولی_فقیه

مشاهده ۹
/
۱۴۰۴/۱۱/۱۴- ۱۴:۰۹
/
0
سه شنبه 14 بهمن 1404 - 14:09
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه