امروز جمعه  ۶ تير ۱۴۰۴

اجرای کمپین آموزشی"برای_ هم_ بمانیم" در خانه هلال روستای جوستان طالقان و خانه هلال خور ساوجبلاغ

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان البرز، علیرضا غلامپور شهری معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان البرز گفت: در این دوره فراگیران علاوه بر آموزش مباحث امدادی با راه های پیشگیری و کاهش آسیب در مخاطرات آشنا می شوند تا "برای _هم _بمانند " و یاریگر همنوعان در بحران ها باشند.

اجرای کمپین آموزشی"برای_ هم_ بمانیم"  در خانه هلال روستای جوستان طالقان و خانه هلال خور ساوجبلاغ


اولین دوره طرح ملی "برای_ هم_ بمانیم" با آموزش مباحث امدادی،مخاطرات و پیشگیری از بیماری کرونا با ترویج واکسیناسیون عمومی در خانه هلال روستای جوستان طالقان و خانه هلال خور ساوجبلاغ برای رده سنی  بالای ۳۵ سال آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان البرز، علیرضا غلامپور شهری معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان البرز گفت: در این دوره فراگیران علاوه بر آموزش مباحث امدادی با راه‌های پیشگیری و کاهش آسیب در مخاطرات آشنا می‌شوند تا "برای _هم _بمانند " و یاریگر همنوعان در بحران‌ها باشند.

معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان بیان کرد: پیشگیری از بیماری کرونا و قطع زنجیره ابتلا از طریق ترویج واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، ارتقای پاسخگویی و واکنش در برابر حوادث و بحران‌ها به کمک ظرفیت سازی و توانمند کردن جوامع محلی به ویژه در مناطقی که خانه‌های هلال دارد از اهداف اجرای کمیپن" برای هم بمانیم" به شمار می‌رود.

شهری، آماده سازی خانه‌های هلال برای واکنش اضطراری در برابر بحران‌ها و آگاه سازی و توانمند سازی جوامع محلی و روستایی را از دیگر اهداف این کمپین برشمرد.

وی یادآور شد: پس از پایان این دوره اعضای گروه با شرکت در مانورهای محلی و سایر برنامه‌های ویژه داوطلبان، آمادگی خود، جامعه و اطرافشان را در برابر حوادث و بلایا تقویت می‌کنند.

تصاویر

مشاهده ۲۸
/
۱۴۰۰/۱۱/۰۷- ۱۳:۰۸
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است