امروز سه شنبه  ۲۸ بهمن ۱۴۰۴
گزارش هفتگی عملیات امداد و نجات در استان البرز

۲۰ عملیات امداد و نجات توسط نجاتگران هلال‌احمر البرز / امدادرسانی به ۳۶ حادثه‌دیده

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان البرز از انجام ۲۰ عملیات امداد و نجات و ارائه خدمات به ۳۶ نفر حادثه‌دیده طی بازه زمانی ۱۸ لغایت ۲۴ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال‌احمر استان البرز، محمدباقر خلفی با تشریح عملکرد هفتگی نجاتگران استان اظهار کرد: در این مدت، ۱۷۶ نیروی عملیاتی در قالب ۴۸ تیم امداد و نجات با به‌کارگیری ۳۰ دستگاه خودروی امدادی شامل ۱۵ دستگاه آمبولانس، ۶ دستگاه خودروی ست نجات و ۹ دستگاه سایر خودروهای امدادی و همچنین استفاده از ۳ مورد تجهیزات تخصصی، به حادثه‌دیدگان خدمات ارائه کردند.
وی افزود: از مجموع مصدومان این حوادث، ۶ نفر توسط نجاتگران به مراکز درمانی انتقال یافتند و ۳ نفر نیز به صورت سرپایی در محل حادثه مداوا شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان البرز با اشاره به نوع حوادث تصریح کرد: ۸ مورد مربوط به امدادرسانی در تجمعات انبوه، ۴ حادثه جاده‌ای، ۳ حادثه کوهستان، ۲ مورد حوادث جوی و فوریت‌های پزشکی و ۳ مورد نیز شامل مراجعه حضوری و سایر حوادث بوده است.


خلفی خاطرنشان کرد: شهرستان کرج با ۸ حادثه بیشترین تعداد عملیات را به خود اختصاص داده است؛ همچنین ساوجبلاغ با ۴ حادثه، نظرآباد و اشتهارد هر کدام با ۲ حادثه و شهرستان‌های طالقان، فردیس، چهارباغ و جمعیت ستاد هر کدام یک عملیات امدادی را برعهده داشته‌اند.


وی در پایان بر آمادگی کامل نیروهای امدادی استان برای پاسخگویی سریع و مؤثر به حوادث احتمالی تأکید کرد.


#جمعیت_هلال_احمر
#هلال_احمر_البرز
#امداد_و_نجات
#نجاتگران
#گزارش_عملکرد
#خدمت_بی_منت

تصاویر

مشاهده ۴۱
/
۱۴۰۴/۱۱/۲۶- ۱۱:۰۶
/
0
یکشنبه 26 بهمن 1404 - 11:06
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه