امروز پنج شنبه  ۶ آذر ۱۴۰۴
افتخار ملی برای هلال احمر البرز: موفق‌ترین استان در اجرای طرح سراسری «کاروان سلامت»

معاونت امور داوطلبان البرز رتبه نخست کشوری «کاروان سلامت» را کسب کرد؛ تقدیر رجبی از روحیه جهادی کارکنان و اعضای داوطلب

معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر استان البرز، با اعلام خبری غرورآفرین، کسب رتبه اول کشوری این معاونت در ارزیابی عملکرد شش ماهه نخست سال در اجرای موفق و اثربخش طرح «کاروان سلامت» را تبریک گفت. وی ضمن تبریک صمیمانه این دستاورد مهم به محمدباقر خلفی، مدیرعامل محترم هلال احمر استان، از تعهد، تلاش و روحیه جهادی تمامی همکاران ستادی معاونت، رؤسای شعب، مسئولین داوطلبان و مهم‌تر از همه، اعضای داوطلب متخصص و نوع‌دوست استان در اجرای بی‌نقص این طرح ملی، مراتب تقدیر و تشکر خود را به عمل آورد.

روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان البرز - داود رجبی معاون امور داوطلبان  با تأکید بر اهمیت این موفقیت در سطح کشور، اظهار داشت:

"این افتخار بزرگ که نتیجه مدیریت آگاهانه و اهتمام ویژه مجموعه جمعیت هلال احمر استان به مقوله خدمت‌رسانی بی‌منت است، نشان می‌دهد که استان البرز در مسیر تحقق آرمان‌های بشردوستانه و عدالت‌محور هلال احمر، پیشتاز است. طرح کاروان سلامت که هدف آن ارائه خدمات پزشکی، دارویی، معیشتی و حمایتی به مناطق کم‌برخوردار و محروم است، با بالاترین کیفیت و پوشش‌دهی در استان ما اجرا شد."

معاون امور داوطلبان البرز افزود: "از تمامی همکاران گرامی در ستاد معاونت امور داوطلبان که با برنامه‌ریزی دقیق و هماهنگی مؤثر، زیرساخت‌های لازم برای اعزام کاروان‌ها را فراهم کردند، و همچنین از رؤسای محترم شعب و مسئولین داوطلبان که مجدانه پیگیر اجرای طرح در سطح شهرستان‌ها بودند، صمیمانه تشکر می‌کنم. اما ستاره این موفقیت، اعضای داوطلب متخصص ما، شامل پزشکان، پیراپزشکان و جوانان ایثارگر هستند که با نیت خالص و صرف وقت گران‌بهای خود، تسکین‌دهنده آلام هموطنانمان بودند."

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که این سطح از آمادگی و تعهد در نیمه دوم سال نیز حفظ و تقویت شود.

#هلال_احمر_البرز #داود_رجبی #کاروان_سلامت #رتبه_اول_کشوری #معاونت_داوطلبان #تقدیر_تشکر #محمدباقر_خلفی #خدمت_بشردوستانه

تصاویر

مشاهده ۶۷
/
۱۴۰۴/۰۸/۱۰- ۱۲:۵۶
/
0
شنبه 10 آبان 1404 - 12:56
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه