به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان البرز، محمدباقر خلفی اظهار داشت: سقوط بانویی کوهنورد از ارتفاعات طالقان ساعت ۱۵:۰۰ روز ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ رخ داد، ناشی از سقوط یک بانوی ۳۷ ساله از کوه در ارتفاعات شاه البرز بوده است. پس از تماس با مرکز ۱۱۲، نیروهای امدادی به منطقه اعزام شدند.
با توجه به صعبالعبور بودن منطقه، عملیات نجات به صورت هوایی انجام شد. مصدوم در ساعت ۷:۰۰ صبح روز ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ طی عملیات هوایی و با بالگرد هلال احمر به سازمان امداد و نجات انتقال یافت. پس از آن، با هماهنگی سازمان اورژانس کشور، مصدوم با خودروی اورژانس به بیمارستان هفت تیر منتقل گردید.
روابط عمومی سازمان امداد و نجات به کلیه کوهنوردان و گردشگران توصیه میکند ضمن رعایت نکات ایمنی، قبل از صعود به ارتفاعات، از شرایط جوی و تجهیزات لازم اطمینان حاصل نمایند و در صورت بروز حادثه، با شماره ۱۱۲ تماس بگیرند.
عکس آرشیوی