به گزارش روابطعمومی جمعیت هلالاحمر استان البرز، سید فتح الههاشم نژاد در تشریح این خبر گفت: حادثه مذکور در ساعت ۱۸:۰۰ روز جمعه ۹ آبان ۱۴۰۴ به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات هلالاحمر استان اعلام شد.
هاشم نژاد گفت: بلافاصله پس از دریافت گزارش، ۲ تیم امداد و نجات پایگاه مدافع حرم و یک تیم از پایگاه فخرایران به محل حادثه اعزام شدند.
وی، افزود: در این عملیات، ۲ دستگاه آمبولانس و یک دستگاه خودروی ست نجات به محل اعزام و پس از ارزیابی اولیه، اقدامات لازم برای رهاسازی و امدادرسانی به مصدومان انجام شد. در مجموع، ۴ مصدوم این حادثه پس از دریافت خدمات اولیه امدادی، توسط نیروهای هلالاحمر به بیمارستان امام جعفر صادق(ع) منتقل شدند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر البرز از رانندگان خواست ضمن رعایت سرعت مطمئنه، به علائم راهنمایی رانندگی،توجه نمایند تا از بروز حوادث جلوگیری شود.